Advies & begeleiding

Adviezen
Adviezen aan technische installatiebedrijven, architecten en aannemers. Als merkonafhankelijk bedrijf kunnen wij u een vrijblijvend advies verstrekken voor een vaste of mobiele installatie. Vast uitgangspunt in onze adviezen is de functionaliteit van de installatie. Veel toeters en bellen zijn leuk, maar kosten geld. Het is uw investering waar u jarenlang probleemloos gebruik van wilt maken. Uiteraard maken we aan de hand van het advies ook graag de bijbehorende offerte.

Facilitaire dienstverlening
De dienstverlening van Companion Sound & Vision gaat ver, heel ver zelfs. Uiteraard verzorgen wij voor u de totale audio-visuele installatie op iedere gewenste lokatie in Nederland. Eventueel met podium- of effectverlichting, videopresentatie middels grootbeeldprojektie of een aantal plasma monitoren. Grootverbruikers als horeca, party- en cateringbedrijven maken dan ook dankbaar gebruik van onze kennis en specialistische mogelijkheden.

Meedenken met uw evenement
Met de inmiddels jarenlange ervaring met (bedrijfs)evenementen kunnen wij u volledig ondersteunen en begeleiden bij uw evenement. Samen met u proberen we zoveel mogelijk onderdelen van het evenement van te voren zo te organiseren, dat er op de dag zelf geen vraagtekens meer zijn.
Met ons andere bedrijf, COMPANION EVENTS, kunnen we u met raad en daad bijstaan. Bemiddelen bij het inhuren van artiesten, decoraties, catering, drukwerken en andere aanverwante zaken.

Uw evenement krijgt een professionele uitstraling met onze Sport Sound jurywagen. Met zijn ruim vijf meter een opvallende verschijning op ieder (publieks)evenement.Tegelijkertijd een centrale ontmoetingsplaats voor deelnemers, het wedstrijdsecretariaat van uw (bedrijfs)sportdag of het onderkomen van de jury van een wieler- of atletiekwedstrijd. De jurywagen is voorzien van verlichting. In overleg met uw organisatie kan de wagen ook voor andere promotionele doeleinden worden ingezet.

Welkom op woensdag... WOW !
Ben je een vriend op Facebook, een volger op Twitter of een connectie op Linked-In en heb je een vraag of een probleem met een geluidsinstallatie, beamer, draadloze microfoon of een gewoon een vraag, dan maak ik graag even tijd voor je vrij.
Geheel kostenloos overigens. Onder het genot van een kop koffie maken we nader kennis en denk ik mee over een passende oplossing.
Heb je een bedrijf en denk je dat een samenwerking iets zou kunnen zijn, ook dan ben je van harte welkom om nader kennis te komen maken en te bespreken wat ons beiden raakt en succesvoller zou kunnen maken.
Maak een afspraak voor een eerste ontmoeting op ons kantoor.

Bedrijfsonderdelen

companionpress  companionevents  dvd-karaoke   galaxy

cdwebwinkel  sportsound  tqualizer  logo_pa-markt_kl

Follow-me

linkedin  twitter  facebook