h-bedrijfsinfo

Bedrijfsinformatie

COMPANION sound & vision is een dynamisch en gespecialiseerd bedrijf dat vanaf maart 1993 bestaat en zich nadrukkelijk bezig houdt met professionele geluids-, licht- en beeldapparatuur. 12 Jaar ervaring vanuit eerdere werkgevers en nu ruim 25 jaar als zelfstandig bedrijf. Advies en verkoop, installatie, service-onderhoud en facilitaire (verhuur) dienstverlening op het gebied van vaste en mobiele audio-visuele installaties, zijn de kerntaken waarmee we ons dagelijks bezig houden.

Als facilitair bedrijf leveren we een totaalpakket aan diensten op het gebied van geluid, licht en video waar het gaat om presentaties en bijeenkomsten met audio-visuele- en multimedia-apparatuur.

De vaste installaties waarover we spreken, zijn geluidsinstallaties zoals u die tegenkomt bij warenhuizen, supermarkten, winkelcentra, fabrieken en kantoren en de horecagelegenheden. Maar wat dacht u van bejaarden- en verzorgingstehuizen, sport-, congres- en vergadercentra, scholen en kerken. Veel moderne bedrijven en instellingen beschikken over een bedrijfsgeluidsinstallatie met oproepfaciliteiten en achtergrondmuziek. In het kader van de Europesche wetgeving moet dit veelal gecombineerd zijn met een ontruimingsinstallatie, zodat bij brand of andere calamiteiten een ontruimingssignaal kan worden weergegeven.

De tijdelijke huurinstallaties staan veelal bij bedrijfspresentaties, vergaderingen, congressen en beurzen. Een goede presentatie, een prima plaatje op het scherm en geen piepende microfoons, maakt uw bijeenkomst al grotendeels geslaagd.
Daarnaast kan een sportief, sociaal-cultureel of welk evenement dan ook, bijna niet meer zonder een professionele installatie. Communicatie met publiek en deelnemers is van groot belang. Het is voor het publiek prettig te weten hoever de deelnemers, wielrenners of lopers zijn en wie er aan kop ligt, of waar en hoe laat op uw evenement een belangrijke gast of prominente spreker aanwezig is.

  • vergaderingen
  • beurzen
  • congressen
  • promotie-toer / campagnes
  • (personeels)bijeenkomsten
  • feesten
  • (sport)evenementen
  • uitvaarten en herdenkingsbijeenkomsten


Kortom, een goede geluidsinstallatie is nodig daar waar veel mensen bijeen zijn in zakelijke, formele of ontspannen, informele sfeer. 
Wij staan voor u klaar !
 

Bedrijfsonderdelen

companionpress  companionevents  dvd-karaoke   galaxy

cdwebwinkel  sportsound  tqualizer  logo_pa-markt_kl

Follow-me

linkedin  twitter  facebook