h-bedrijfsinfo

Actueel mei 2017

De maand mei bracht alweer veel nieuwe klussen en projecten...

Naa een zeer geslaagde Koningsdag in Houten en de optredens van Kees Haak in Baarn en Soest, was het 4 mei Dodenherdenking. Op het Plein in het Oude Dorp van Houten verzorgde ik de geluidsset met 10 luidsprekers. Hierdoor waren sprekers, waaronder burgemeester de Jong, goed verstaanbaar voor de honderden bezoekers. Maar ook het optreden van Romay van den Heuvel, zang en piano, was overal te horen.
Opstelling Doden herdenking 2017
Plein - Oude Dorp - Houten

Ook de verschillende uitvaarten werden verzorgd met geluid en beeld. Het aantal uitvaartorganisaties dat gebruik maakt van onze dienstverlening blijft groeien, waardoor ik met zo'n 40 uitvaarten per jaar, gerust over een specialisatie mag spreken.
Uitvaart opstelling

Sport Sound

Met het mooie weer nemen de sportevenementen weer toe in de maandelijkse planning. Zo was er onlangs de Wielerronde van Nes aan de Amstel en het Leidsche Rijn Loop Festival.
LR loop festival

NIEUW !

De Vinyl Parade !

Vorig jaar deed ik al eens een vinylparty met oude singles uit de eigen privé-collectie.
Op zondag 21 mei 2017 kreeg het een vervolg en werden er ruim 1000 singles meegenomen naar de wijnproeverij in Park Makeblijde in Houten.
De bezoekers mochten zelf voor de platenbakken zoeken naar voor hen bekende plaatjes. Alleen het snuffelen door de bakken leverde de nodige "Oh ja's" en "Dat is leuk's" op.
Herinneringen uit het verleden kwamen voorbij. De geselecteerde plaatjes werden door mij op de draaitafels gelegd en gedraaid, terwijl de bezoekers genoten van de heerlijkste wijnen.

Hieruit is nu toch wel het idee geboren om dit op meer plaatsen te gaan doen. Organiseert u een feestje of viert u uw verjaardag en past de muziek uit de jaren 60-70 daarbij dan kom ik met een compacte geluidsset en twee draaitafels graag de muziek verzorgen.
Het enige wat ik nodig heb is een stopcontact...

Benieuwd naar het kostenplaatje voor uw feest ? De tarieven starten vanaf € 395,00 incl. BTW
Plaatjes draaien FB

Opvallende auto

Onze grote bestelbus is altijd al wel opvallend geweest. Maar in de strijd om aandacht onderweg en op locatie hebben we vrouwelijke charmes in de strijd geworpen. De eerste reacties zijn al binnen... en bestuurders onderweg letten meer op mijn auto...
vrouw op auto FB

Bedrijfsonderdelen

companionpress  companionevents  dvd-karaoke   galaxy

cdwebwinkel  sportsound  tqualizer  logo_pa-markt_kl

Follow-me

linkedin  twitter  facebook