h-bedrijfsinfo

Bedrijfsonderdelen

Companion Safety   Met het behalen van het diploma Bevoegd Verkeersregelaar open ik een nieuwe vorm van dienstverlening. Lees verder

sportsound

 

Sport Sound is de sportieve afdeling met geluidsinstallaties voor sportevenementen met een prijslijst speciaal voor verenigingen en stichtingen.

galaxy

 

The Galaxy drive-in discoshow is te huur voor feesten en partijen, maar kan ook als OEM show functioneren met uw logo in het front.

tqualizer

 

T-Qualizer T-shirts zijn T-shirts met een lichtgevende applicatie op de voorzijde die reageerd op muziek in de omgeving. Verschillende moderne applicatie's

cdwebwinkel

 

CD Webshop met de CD's die u niet in iedere winkel tegenkomt ! Veel Nederlandstalige muziek !

dvd-karaoke

 

DVD Karaoke waar u CD's en DVD's vindt voor een gezellige avond karaoke thuis, op school of bij de sportclub.
We verhuren ook karaoke-sets !

companionpress

 

Companion Press verzorgt professionele fotografie voor diverse media en opdrachtfotografie voor het bedrijfsleven. Foto's worden geleverd aan lokale, regionale en (inter)nationale media .

companionevents

 

Companion Events is de evenemententak van het bedrijf waarmee eigen evenementen worden georganiseerd of evenementen in opdracht.

logo_pa-markt_kl

 

De jaarlijkse PA-markt in Houten waar meer dan 1.500 bezoekers komen naar de standhouders uit Nederland, België en Duitsland met professionele licht-, geluid- en beeld ocassions.

Bedrijfsonderdelen

companionpress  companionevents  dvd-karaoke   galaxy

cdwebwinkel  sportsound  tqualizer  logo_pa-markt_kl

Follow-me

linkedin  twitter  facebook