image image image
Verhuur
COMPANION sound & vision is uw businesspartner voor de bedrijfsmatige inzet van geluid, licht en beeld.
Verkoop
Naast verhuur van facilitaire apparatuur, leveren wij u ook alles op het gebied van vaste of mobiele installaties.

Advies & begeleiding
Jarenlange ervaring bij evenementen en bijeenkomsten is de basis om u van begin tot eind te adviseren en te begeleiden.

Advies & begeleiding

home-verkoop-licht
Jarenlange ervaring bij evenementen en bijeenkomsten is de basis om u van begin tot eind te adviseren en te begeleiden.

VERHUUR - In veel gevallen wordt pas op het laatste moment gedacht aan de geluidsinstallatie voor een spreker op uw evenement. Dat is natuurlijk jammer want in het voortraject denken we graag mee over de juiste plaatsing in de zaal of tijdelijke accomodatie. Maar misschien heeft u meer nodig als bijvoorbeeld een beamer en een projectiescherm. Of zijn er technische faciliteiten als een aggregaat en stroomvoorzieningen voor de cateraar benodigd. Dit alles in één hand bij één aanspreekpunt.

EVENTS - Juist door bovenstaande informatie kunnen we u volledig van dienst zijn en begeleiden uw evenement van begin tot eind. Duidelijke budgetbewaking, plannen en de inhuur van de juiste middelen. Het decoreren van de lokatie en de inzet van professioneel personeel zullen uw evenement doen slagen. Dat doen we dan ook niet alleen en werken samen met voor ons zeer passende partners, waarvan de meesten een zeer ruime ervaring hebben.

VERKOOP - Voor de vaste audiovisuele, multimedia of omroepinstallatie in uw bedrijf zijn we zeker ook uw installateur. Samen met de ontwerpers van uw conference-room plaatsen we alle materialen op de juiste plaats, kabels worden zoveelals mogelijk weggewerkt en de bediening zo eenvoudig mogelijk gehouden. Voor de omroepinstallatie of zelfs de (ouderwetse) radiodistributie in bejaarden- en verzorgingshuizen leveren en installeren we alle apparatuur, al dan niet in overleg en samenwerking met uw elektro-installateur.

Ocassions


QR_code

Online

We hebben 19 gasten online

Follow me

linkedin  twitter  facebook

 

transparant