image image image
Verhuur
COMPANION sound & vision is uw businesspartner voor de bedrijfsmatige inzet van geluid, licht en beeld.
Verkoop
Naast verhuur van facilitaire apparatuur, leveren wij u ook alles op het gebied van vaste of mobiele installaties.

Advies & begeleiding
Jarenlange ervaring bij evenementen en bijeenkomsten is de basis om u van begin tot eind te adviseren en te begeleiden.

Verhuur

home-verkoop-geluid
COMPANION sound & vision
is uw businesspartner voor de bedrijfsmatige inzet van geluid, licht en beeld.

 

Het verhuren van een geluidsinstallatie kan iedereen eigenlijk wel, maar wie zorgt er voor dat op tijd de juiste microfoon ook aan staat, dat een powerpoint presentatie ook goed weergegeven wordt op het scherm?

Daarom willen we graag meedenken aan uw evenement, hoe groot of klein dan ook. Niets is minder dan uiteindelijk met de verkeerde materialen aan de slag te moeten. Al heeft u maar één microfoon en twee luidsprekers nodig, het moet goed werken, want u heeft een boodschap te vertellen aan uw gasten.

Companion Sound & Vision is de facilitaire partner voor uw promotionele activiteiten. We nemen niet alleen de verantwoording over het op tijd plaatsen van de geluidstechniek gedurende een campagne of promotietour, maar fungeren meteen als uw logistieke partner als het gaat om de uit te delen promotiematerialen, het opbouwen en inrichten van uw promotiestands of andere sport- en spel-elementen. Daarvoor verzorgen we dan ook meteen het stroommanagement, zodat op iedere gewenste plaats een stopcontact aanwezig is.

Ook voor verenigingen, stichtingen, scholen en evenementenorganisaties is het verhuurpakket zeer ruim toepasbaar bij activiteiten als tournooien, manifestaties, ouderbijeenkomsten, (school)musicals en (muziek)festivals.

Ocassions


QR_code

Online

We hebben 5 gasten online

Follow me

linkedin  twitter  facebook

 

transparant