h-disco

Drive-in-show

Veel geluidsverhuurbedrijven kennen hun oorsprong vanuit een drive-in show, waarbij het van hobbymatig verzorgen van een gezellige avond overging in het professioneel verzorgen van geluidstechnische faciliteiten. Bij COMPANION sound & vision is dat niet anders gegaan, al zit er een gat van zo'n 15 jaar tussen. Vanaf 18-jarige leeftijd werd er al gedraaid op campings en bruiloften...

Galaxy drive-in discoshow
Uiteraard beschikken we binnen het bedrijf over een zeer professionele drive-in show. Deze is volledig modulair op te bouwen voor kleine en grote feesten met meer of minder verlichting, wel of geen rookmachine.
DJ JP komt met zowel een grote CD-collectie als de laptop met een enorme hoeveelheid digitale muziek. Geschikt voor feesten, partijen en bruiloften (zowel "jonge" bruidsparen als de 25 tot 50-jarige bruiloftsfeesten) We doen geen schoolfeesten.
Voor deze drive-in show is een aparte website gemaakt, klik hier voor meer informatie.

galaxy

192TV drive-in show
Vanaf 1 januari 2012 verzorgen we ook de landelijke 192TV drive-in show voor de televisiezender 192TV.
Een complete show met de bekende clips van de TV-zender. Swingen op de muziek uit de jaren '50 tot en met '90.
De clipshow heeft een keuzemogelijkheid uit meer dan 15000 videoclips, afkomstig uit de archieven van Europese muziekprogramma's.
Meer informatie is beschikbaar op www.companionevents.nl waar ook de boekingen voor de show gedaan worden.
 

Zelf voor DJ spelen ?
Heeft u een privéfeest met zo'n 80-100 bezoekers en iemand binnen uw familie of vriendenkring wil graag de muziek verzorgen ?
Dan hebben we voor u een eenvoudige afhaalset bestaande uit een flightcase met een dubbele CD-speler, mengpaneel en versterker. Daarbij leveren we dan twee luidsprekers op statief en ook een microfoon met 10 m. snoer. Met het mengpaneel kunnen de geluidssignalen van de beide CD-spelers gemixed worden. Ook voor het aansluiten van een i-Pod of andere MP3 speler is een aansluiting voorzien. De afhaalprijs zal u verbazen !

afhaaldisco

Professionele DJ's
Voor professionele DJ's is er een fraaie DJ-booth van aluminium deco-truss, driehoek 20 cm, met een in hoogte verstelbare DJ-tafel en een Pioneer DJ flightcase met 2 x CDJ-1000MK2 CD-spelers en een DJM-600 DJ mixer. Deze set bouwen wij op iedere gewenste lokatie in Nederland op en vullen dit aan met de benodigde luidsprekers en versterkers. Wil de DJ ook nog twee Technics SL1200 draaitafels erbij hebben, dan behoort dat tot de mogelijkheden.

pioneerdjset

Bedrijfsonderdelen

companionpress  companionevents  dvd-karaoke   galaxy

cdwebwinkel  sportsound  tqualizer  logo_pa-markt_kl

Follow-me

linkedin  twitter  facebook