h-verhuur-algemeen

Verhuur

COMPANION sound & vision is uw businesspartner bij bedrijfsmatige inzet van geluid, licht en beeld. Het verhuren van de apparatuur kan iedereen eigenlijk wel, maar wie zorgt er voor dat op tijd de juiste microfoon ook aan staat, dat een powerpoint presentatie ook goed weergegeven wordt op het scherm?

Daarom willen we graag meedenken aan uw evenement, hoe groot of klein dan ook. Niets is minder dan uiteindelijk met de verkeerde materialen aan de slag te moeten. Al heeft u maar één microfoon en twee luidsprekers nodig, het moet goed werken, want u heeft een boodschap te vertellen aan uw gasten.

Companion Sound & Vision is de facilitaire partner voor uw promotionele activiteiten. We nemen niet alleen de verantwoording over het op tijd plaatsen van de geluidstechniek gedurende een campagne of promotietour, maar fungeren meteen als uw logistieke partner als het gaat om de uit te delen promotiematerialen, het opbouwen en inrichten van uw promotiestands of andere sport- en spel-elementen. Daarvoor verzorgen we dan ook meteen het stroommanagement, zodat op iedere gewenste plaats een stopcontact aanwezig is.

Ook voor verenigingen, stichtingen, scholen en evenementenorganisaties is het verhuurpakket zeer ruim toepasbaar bij activiteiten als tournooien, manifestaties, ouderbijeenkomsten, (school)musicals en (muziek)festivals.

Een uitgebreide pdf prijslijst kunt u per  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. aanvragen. Vermeld in de mail uw naam en bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer. Als u voor een specifieke toepassing iets zoekt vermeld dit dan.

Bedrijfsonderdelen

companionpress  companionevents  dvd-karaoke   galaxy

cdwebwinkel  sportsound  tqualizer  logo_pa-markt_kl

Follow-me

linkedin  twitter  facebook