h-verkoop-algemeen

Verkoop

Naast de verhuur van facilitaire apparatuur, levert COMPANION sound & vision u ook graag alle benodigde apparatuur voor vaste of mobiele installaties. Alle denkbare geluidsapparatuur, (LED) verlichting, beamers en beeldschermen, projektieschermen, conferentie- en multimedia-apparatuur.

Het wordt vakkundig geïnstalleerd en volledig werkend met een gebruikersinstructie aan u opgeleverd.

Voorafgaand wordt met u uitgebreid besproken wat uw wensen zijn en binnen welk budget u dit gerealiseerd wilt hebben. De lokatie wordt bekeken voor wat betreft de mogelijkheden en eventuele kleurstellingen. Veel luidsprekers zijn optioneel in een RAL kleur te leveren, zodat deze harmonieëren met de inrichting van uw feest- of vergaderzaal of conferenceroom. De audiovisuele apparatuur wordt keurig in (verrijdbare) flightcases samengebouwd en intern bedraad, zodat aansluiten op lokatie eenvouidg en snel geschied. Voor de horecabedrijven kan de apparatuur in een aangepast 19-inch rack worden samengebouwd in overleg met uw horeca-inrichter.

Hierna ontvangt u een offerte met gedetailleerde prijsopgave en levertijden.

Niet alle prijsopgaves zijn geheel vrijblijvend. Dit wordt vooraf kenbaar gemaakt. Het maken van een gespecialiseerde offerte kost nu eenmaal veel tijd en dus geld. Gaat de order door dan worden de voorbereidingskosten verrekend, anders zijn we genoodzaakt de gemaakte voorbereidingsksoten door te berekenen.

Bent u een professionele eindgebruiker (inschr. KvK en branchegericht) dan zijn wij voor u het groothandelspunt van de producten van Highlite International (DMT - Showtec - DAP - Architecta)
Vraag naar de inkoopvoorwaarden en leveringsmogelijkheden.

Dat organisaties graag met ons verder gaan blijkt uit de royale staat van dienst uit het verleden. Kijkt u maar eens bij de referenties.

Onze leveringsvoorwaarden kunt u hier downloaden. 

Bedrijfsonderdelen

companionpress  companionevents  dvd-karaoke   galaxy

cdwebwinkel  sportsound  tqualizer  logo_pa-markt_kl

Follow-me

linkedin  twitter  facebook